top of page

Theaterroute Nabij keert terug naar Landpark Assisië

Wat hebben we vorig jaar genoten van Theaterroute Nabij. Een vrolijk, theatraal avontuur in de vorm van theater voor en door bewoners van Landpark Assisië en de omliggende dorpen, om bewoners en bezoekers van Landpark Assisië meer nabij elkaar te brengen. Ook dit jaar slaan stichting Studio Assisië, theatergezelschap Speels Collectief, EELT Theatercollectief en performance-gezelschap Zwermers de handen ineen om een prachtige theaterroute samen te stellen en je kennis te laten maken met nieuwe delen van het landpark.

Voorstelling van EELT Theatercollectief. Fotografie: Jostijn Ligtvoet Fotografie


In het voorjaar

Dus noteer alvast in je agenda: 13 en 14 mei 2023. Tijdens een mooie wandeling over het terrein krijgen bezoekers vier korte voorstellingen op verrassende locaties te zien.


Kon je er vorig jaar niet bij zijn? Bekijk hier de aftermovie en lees hier de reportage!


Praktische informatie

Startpunt: Parkeerplaats 1, Hazenpad, Biezenmortel.

Tijd: Routes starten om 12.00, 13.30 en 15.00 uur. Je kiest één van deze tijden uit.

Kosten: Kaarten kosten €10,00 voor volwassenen en € 5,00 voor bewoners van Landpark Assisië en kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Tickets: Zodra de tickets te beschikbaar zijn, koop je online of aan de kassa met pin (op basis van beschikbaarheid). De verwachting is dat de verkoop opent in april.

Toegankelijkheid: Rolstoelvriendelijk

De route duurt waarschijnlijk ongeveer twee uur, dus neem je wandelschoenen mee en bij slecht weer een regenjas en paraplu!


Vragen?

Mail dan naar communicatie@studioassisie.nl

136 weergaven0 opmerkingen

Kommentare


bottom of page