top of page

Zwermers vieren kerst op Landpark Assisië

Om in de kerstsfeer te komen, geven Zwermers zaterdag 17 december een optreden op Landpark Assisië. De kerstviering zal plaatsvinden van 19.00 uur tot 20.00 uur in de Franciscus Kapel. Iedereen kan zich hiervoor aanmelden.

De muzikanten Wouter de Belder en Antonio Allemanno

Tijdens deze avond zingt zanger Rianne Wilbers een compositie van Merijn Bisschops en de muzikanten Wouter de Belder en Antonio Allemanno spelen eigen werk. Gedurende de avond zullen er buiten, rondom de kapel, prachtige lichtprojecties van de Beeldjutters te zien zijn.


Voor het entree geldt: pay what you want. Voor de bewoners van Prisma is de toegang helemaal gratis.


Samen eten

En wie het gezellig vindt kan voorafgaand aan het optreden mee eten in Lokaal 12. Van 17.00 tot 19.00 uur is er soep met broodjes. Dan treedt Joris van Laak op met zijn ‘muziek uit het middenrif’ en tonen Zwermers hun nieuwe korte film.


Wil je mee eten? Reserveer dan via reserveren@zwermers.nl. De maaltijd kost €7,50. Deze kosten moeten die avond contant betaald worden bij Lokaal 12.


Nagenieten

Na het concert in de Kapel is het mogelijk om nog even samen na te genieten in Den Herd. Consumpties moeten hier ook contact worden afgerekend (geen muntjes).

34 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page