top of page

AGENDA

Iedere dinsdag

Danstheaterlessen van theatergezelschap Speels Collectief

Iedere dinsdagavond tussen 18.30 en 20.00 geeft theatergezelschap Speels Collectief danstheaterlessen in Den Herd op Landpark Assisië. Hierbij worden inclusieve werkvormen ingezet, zodat iedereen - met welke achtergrond dan ook - mee kan doen. Onder begeleiding van een professioneel dans- of theaterdocent wordt er gedanst, bewogen en gespeeld. Aan het einde van de lessenreeks houdt de groep een presentatie op het landpark. Interesse? Neem contact op met artistiek leider Sanne Arbouw, 06 22 01 24 77 

17/12/'22

Kerstviering Zwermers

Zwermers vieren kerst op Landpark Assisië! Op zaterdagavond 17 december treden Zwermers van 19.00 uur tot 20.00 uur op in de Franciscus Kapel. Zanger Rianne Wilbers zingt een compositie van Merijn Bisschops en de muzikanten Wouter de Belder en Antonio Allemanno spelen eigen werk. Gedurende de avond zullen er buiten, rondom de kapel, prachtige lichtprojecties van de Beeldjutters te zien zijn. Entree: ‘pay what you want’ (bewoners van Prisma hebben gratis toegang). En wie het gezellig vindt kan voorafgaand aan het optreden mee eten in Lokaal 12. Van 17.00 tot 19.00 uur is er soep met broodjes. Hier treedt Joris van Laak op met zijn ‘muziek uit het middenrif’ en tonen Zwermers hun nieuwe korte film! Wil je mee eten? Reserveer dan via reserveren@zwermers.nl. De maaltijd kost €7,50. Deze kosten moeten die avond contant betaald worden bij Lokaal 12. Na het concert in de Kapel is het mogelijk om nog even samen na te genieten in Den Herd. Consumpties moeten hier ook contact worden afgerekend (dus geen muntjes).

Aanmelden

13/5/'23 & 14/5/'23

Theaterroute Nabij

Na het grote succes van Theaterroute Nabij het afgelopen voorjaar komt het theatrale avontuur op 13 en 14 mei 2023 terug naar Landpark Assisië! Tijdens een mooie wandeling over Landpark Assisië breng je een bezoek aan voorstellingen vol theater, dans en muziek op verrassende locaties op het park. Meer informatie volgt.

Aanmelden
bottom of page