top of page

AGENDA

25/5/24 & 26/5/24

Op zaterdag 25 en zondag 26 mei organiseert Studio Assisië opnieuw Theaterroute Nabij, deze keer met het thema ‘groei’. Geniet van vier voorstellingen (door Speels Collectief, Zwermers, EELT Theatercollectief en Katja Grässli) en de bijzondere natuur en rijke historie van Landpark Assisië. Meer informatie en tickets vind je binnenkort op de website.

4/5/'24

Een avond vol performances en stilte ter herdenking. Verwacht een spannende mix van film, circus, performances en muziek.

31/5/24

Opening zadenbank en kraamkamer van Eenwoud

De bomen die Eenwoud vormen, zijn niet zo maar bomen. Het zijn nazaten van bomen die voor iemand van bijzondere betekenis zijn. De verzamelde nazaten worden bewaard in een zadenbank. Deze vormt de basis van Eenwoud.

14/6/24

BoomrituHEEL bij Eenwoud

Ritueel bij de bomen van Eenwoud op Landpark Assisië onder leiding van Lobke Meekes.

Iedere dinsdag

Danstheaterlessen van theatergezelschap Speels Collectief

Iedere dinsdagavond tussen 18.30 en 20.00 geeft theatergezelschap Speels Collectief danstheaterlessen in Den Herd op Landpark Assisië. Hierbij worden inclusieve werkvormen ingezet, zodat iedereen - met welke achtergrond dan ook - mee kan doen. Onder begeleiding van een professioneel dans- of theaterdocent wordt er gedanst, bewogen en gespeeld. Aan het einde van de lessenreeks houdt de groep een presentatie op het landpark. Interesse? Neem contact op met artistiek leider Sanne Arbouw - contact@speelscollectief.nl - 06 22 01 24 77

bottom of page