top of page

Eindpresentatie Common Ground 27 september

Bijgewerkt op: 7 dec. 2022

Hoe kan Landpark Assisië zich ontwikkelen tot landschap van de toekomst? Met deze vraag gingen onder de noemer Common Ground vier kunstenaars en ontwerpers aan de slag. Zij ontwikkelden tijdens een werkperiode van anderhalf jaar nieuwe verbindingen tussen zorg, natuur, recreatie en ondernemerschap.


  • Eric Klarenbeek en Maartje Dros ontwikkelden een werkwijze die het landpark tot productieplek van groene bouwelementen maakt (project 1).

  • Lobke Meekes stelt met Eenwoud voor om de komende 1000 jaar vanuit het landpark een netwerk van bijzondere bomen en verhalen te laten groeien (project 2).

  • Observatorium realiseert een Grondwaterbank die na laat denken over de waterhuishouding op en rond het landpark (project 3).

  • Neeltje ten Westenend onderzocht met geografe Isis Boot hoe de dynamiek van het dagelijkse leven op het landpark kan bijdragen aan de bezoekerservaring (project 4).

Maandag 27 september nemen de kunstenaars en ontwerpers je mee over het terrein om hun projecten toe te lichten waarna je vervolgens kunt deelnemen aan een verdiepende bijeenkomst rond één van de projecten. Prisma, Greenport Midden-Brabant, Kunstloc Brabant en Studio Assisië nodigen je van harte uit voor de eindpresentatie. Meer informatie over het programma vind je op de flyer. Aanmelden kan via info@studioassisië.nl (let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar).


5 weergaven0 opmerkingen

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page