top of page

Zwermen over Assisië: een winterse route vol kunst en cultuur over Landpark Assisië

Aankomende zaterdag 25 november is het weer zover: Zwermen over Assisië. Het Tilburgse performancegezelschap Zwermers en Studio Assisië slaan de handen ineen voor een winterse route over Landpark Assisië. Met film, muziek, performance art en nog veel meer.


Pop Up Cinema en de Vormforensen

Je begint met een kop koffie in het Dorpshuis, en wordt daarna aan het denken gezet door twee korte films van Pop Up Cinema, een platform voor film en reflectie dat je uitdaagt om je ideeën en overtuigingen te heroverwegen. Je kijkt de korte films BABA en NOBU over migranten-vaders in Nederland. Daarna krijg je een sneakpeak van de nieuwe visuele identiteit (en website) van de Zwermers door vormgevers de Vormforensen.


Project Baraguda

Daarna zwerm je de door naar de Franciscuskapel voor een live concert op de Guda Drum van Project Baraguda door muzikant Rob van Barschot. Hij toont je de magische kracht van de Guda Drum en voert je mee naar een wereld van ritmische betovering in een versmelting van muziekstijlen.


Pan~/Catwalk 55+

Je eindigt in D’n Herd met Zwermer’s performance act Pan~/Catwalk 55+, een versie van de act gemaakt in samenwerking met vijftien 55-plussers het Huis van Vervoering in Den Haag. ‘Wie hangt er in jouw kledingkast?’ vroegen de Zwermers aan hen. De uitkomst: een groepsportret over de veelzijdigheid van deze mensen, wie ze zijn, wie ze waren en wat het bewonen van een ouder wordend lichaam betekent voor je uitingsvrijheid.


En als afsluiter: een lokaal gebrouwen appelcider en plaatjesgedraai van Max Kurasawa!


Aftermovie Zwermen over Assisië 2022

Bekijk hier de aftermovie van de vorige editie.


Praktische informatie

Datum en tijd: Zaterdag 25 november van 19.00 tot 21.00 uur. Reserveren: kan via reserveren@zwermers.nl (pay what you want).

Start: Dorpshuis Landpark Assisië, Nachtegaallaan 3, Biezenmortel.

Parkeren: P1 (bij binnenkomst van het landpark, na 200 meter links).

93 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page