top of page

Maak kennis met de Nabij-voorstellingen!

Het is bijna zover: Theaterroute Nabij! Op 14 en 15 mei kunnen bezoekers tijdens een mooie wandeling over Landpark Assisië genieten van vier verschillende voorstellingen op bijzondere locaties. Wat kun je ook al weer verwachten? We zetten de voorstellingen van Speels Collectief, EELT Theatergezelschap, Duo No Nonsense en Zwermers voor je op een rij.

Duo No Nonsense. Fotografie: Raisa de Koning


De Kegelclub van Speels Collectief

‘Je moet de bal het werk laten doen’

Vijf vreemde kompanen komen terecht in de kegelclub. Waar zijn ze beland? Deze absurde, dansante theatervoorstelling prikkelt elk zintuig en daagt het oog uit om scherper te kijken.

De ‘troupe’ van Charles Atant van EELT Theatercollectief

Wuivende bladeren in de wind, lommerrijke paadjes en fluitende vogels; alles is rustig op Landpark Assisië. Maar met de komst van de ooit beroemde filmregisseur Charles Atant en zijn muzikale artiestenstal is dat afgelopen. Het bonte gezelschap strijkt neer op het landpark voor hun nieuwe speelfilm. Deze koddige komedie veroorzaakt een storm aan gebeurtenissen.

Oh No! van Duo No Nonsense

Een klein ongeluk met grote gevolgen. Daar krijgt het Duo No Nonsense tijdens ‘Oh No!’ mee te maken. Maar, de circustheatershow must go on! Zie het duo struikelend zoeken naar een spectaculaire oplossing om het circus te redden. Een voorstelling voor de hele familie met diabolo, jongleren en acrobatiek.

Pan~// Catwalk van Zwermers

Van versleten spijkerjack tot extravagante glitterjurk. Onze kleding is een uitdrukking van wie we zijn, willen zijn, en soms moeten zijn. Met twee performers, een violist en een onophoudelijke rij outfits brengt Zwermers een ode aan de kleurrijke en veelzijdige mens. Wat zegt die ‘tweede huid’ over ons?


Wil je er 14 of 15 mei ook bij zijn? Koop dan hier je tickets!
8 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page