top of page

Mobiele Studio Nabij gereed voor vertrek!

EELT Theatercollectief gaat de komende tijd op pad om ideeën, herinneringen, verhalen en wensen over Landpark Assisië en de dorpen en landerijen eromheen op te halen. Dat doen de makers van EELT vanzelfsprekend op geheel eigen wijze: met de mobiele Studio Nabij. En die is nu gereed voor vertrek!


Vormgevers Pieter-Max Schultz (op de foto) en Reg Gruson werkten samen aan het ontwerp en de bouw van het Nabij-voertuig. Hiermee bezoekt EELT de komende tijd woningen, scholen, de voetbalclub, de weekmarkt, een kampeerboerderij en nog meer fijne plaatsen. In Studio Nabij delen mensen op film hun ideeën, herinneringen, verhalen en wensen voor het landpark en hun omgeving. Ook kunnen ze iets moois achterlaten in de grote kast. En wie graag wil, kan zich ter plekke aanmelden om mee te spelen in de voorstelling van EELT of om te helpen bij de totstandkoming van Theaterroute Nabij.


Inspiratie

Al die verhalen, spullen en ideeën inspireren EELT bij het maken van hun voorstelling voor Theaterroute Nabij op 14 en 15 mei. Hoe dat eruit gaat zien? EELT heeft een prachtig plekje in de buitenlucht op Landpark Assisië op het oog. Met bewoners uit de omliggende dorpen maakt het een voorstelling die de omgeving een beetje meer nabij het Landpark Assisië brengt.
3 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page