top of page

Theaterroute Nabij 'Thuis': koop nu je tickets

Bijgewerkt op: 3 mei 2023


Vormgeving: Anna Kindt

Kom op 13 en 14 mei 2023 met de hele familie op Landpark Assisië in Biezenmortel genieten van een wandelroute vol theater, dans en muziek met als thema 'thuis'. Het perfecte Moederdag-uitje in de nieuwe natuur van het park. Koop hier alvast je tickets.


Wat is thuis voor jou? Hoe voelt dat? Is het een haven waar je rustig aan kunt meren? Is het een herinnering aan vervlogen tijden? Als onzichtbare draden die je terugbrengen naar je wortels. Is thuis het tegenovergestelde van ontheemd? Is het een gevoel van beklemming? Of is thuis een blik op de toekomst, een droom die je gestalte wilt geven?


Het antwoord op deze vragen is voor iedereen anders, maar in de kern is het gevoel van thuis misschien wel hetzelfde. Tijdens Theaterroute Nabij nemen gidsen Frans en Cis je mee op reis naaf (hun t)huis: Landpark Assisië.


Tijdens Theaterroute Nabij geniet je twee uur lang van een prachtige wandelroute vol natuur in ontwikkeling, theater, dans en muziek. De theaterroute is een goede gelegenheid om Moederdag (op zondag) te vieren, een vrolijke reden om theater gemaakt door bijzondere mensen te bewonderen en een uitgelezen kans om je nieuwsgierigheid naar het historische gebied te bevredigen. De voorstellingen zijn van Speels Collectief, Zwermers en EELT Theatercollectief.


Praktische informatie

Wanneer: 13 en 14 mei 2023.

Tijden: De routes starten beide dagen om 11:00, 13:30 en 15:00 uur. Inloop is een halfuur van tevoren.

Locatie: Landpark Assisië. Hazenpad 1, Biezenmortel. Tickets: https://www.eventbrite.nl/.../tickets-theaterroute-nabij... Kaarten zijn te koop via de link of op de dagen zelf aan de kassa met pin. Vooraf tickets kopen wordt aangeraden, want er zijn een beperkt aantal plaatsen. Rolstoeltoegankelijke route van 1,5 km. Bij slecht weer worden de voorstellingen in binnenlocaties getoond. Vragen? Mail naar nabij@studioassisie.nl


Vormgeving: Anna Kindt


42 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page