top of page

Zwermen over Assisië: een theateravond vol performances en stilte ter herdenking

Op zaterdag 4 mei vindt Zwermen over Assisië op Landpark Assisië weer plaatst! Tijdens deze theateravond van performancegezelschap Zwermers wordt het landpark omgetoverd tot een plek voor spannende kunstzinnige performances en voor stilte ter herdenking. Met een circusact, muziek, film, een performance, en een stilteritueel.Tijdens Zwermen over Assisië genieten bezoekers van een act van circusartiest Nathan Glaister, muziek van de band Mariachi Los Tarascos, de performance Pan~//Catwalk van Zwermers en theatergezelschap Speels Collectief, en een film van Pop Up Cinema. Ook houdt iedereen samen twee minuten stilte voor de Dodenherdenking.

 

Circusartiest Nathan Glaister

Nathan Glaister (ES), acrobaat en clown, benut de eigenaardigheden van het lichaam en ziet fouten als creatieve kansen. Deze circusartiest neemt het publiek mee op een reis vol prachtige imperfectie met het bizarre personage Bila.

 

De band Mariachi Los Tarascos

Mariachi Los Tarascos uit Antwerpen brengt de klank en ziel van Mexico naar je toe, met muzikanten uit Mexico, Honduras en België. Kom en ervaar de authentieke Mexicaanse cultuur.

 

4 mei: Dodenherdenking

Middenin het Assisiaanse landschap beleven we samen een ritueel van twee minuten stilte.

 

Pan~//Catwalk mixed-abled (try out)

Zwermers en Speels Collectief bundelen krachten voor een performance met een mixed-abled groep spelers, geïnspireerd door de diversiteit van mens-zijn en de betekenis van ‘normaal’.

 

Pop Up Cinema

Het platform Pop Up Cinema voor film en reflectie brengt sinds 2013 films naar bijzondere plekken. Deze keer presenteren ze een korte film over herdenken.

 

Praktische informatie

Datum: Zaterdag 4 mei 2024.

Tijd: 19.00 tot 21.00 uur.

Reserveren: via reserveren@zwermers.nl (pay what you want).

Locatie: Landpark Assisië, Nachtegaallaan 3, Biezenmortel.

 

Aftermovie Zwermen over Assisië 2023

Zwermen over Assisië vindt tweemaal per jaar plaats. Bekijk hier de aftermovie van de vorige editie in november 2023.

16 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page