top of page

SPEELS COLLECTIEF

Foto 1_Speels Collectief_Jostijn Ligtvoet Fotografie.png

Speels Collectief is een divers mixed-abled theatergezelschap in Tilburg en Arnhem. Het gezelschap streeft naar een samenstelling van performers met variatie in onder andere leeftijd, gender, (fysieke, verstandelijke, sociale) beperking en etniciteit. Zodat mensen die niet of weinig gerepresenteerd worden in de kunsten een podium krijgen.

SPEELS COLLECTIEF OP LANDPARK ASSISIË

Speels Collectief is sinds 2018 actief op Landpark Assisië. Iedere dinsdagavond verzorgt het gezelschap danstheaterlessen op het landpark die toegankelijk zijn voor iedereen. De meeste spelers zijn dan ook bewoners van het landpark. Onder leiding van een professioneel dans- of theaterdocent en stagiairs van de kunstacademie wordt er gedanst, gespeeld en bewogen. Aan het einde van de lessenreeks wordt er een presentatie gehouden op het landpark.

 

Wil je meer weten over of deelnemen aan de danstheaterlessen? Klik dan hier.

Bekijk hier wie al meedoen aan de danstheaterlessen (onder Community Tilburg).

 

Tijdens Theaterroute Nabij op 14 en 15 mei 2022 speelde Speels Collectief de danstheatervoorstelling DE KEGELCLUB op de kegelbaan van Landpark Assisië. De voorstelling is nog steeds te boeken. Interesse? Klik hier voor meer informatie.

NIEUWS 

Partners

bottom of page