top of page

THEATERROUTE NABIJ

Foto 6_Nabij_Jostijn Ligtvoet Fotografie.jpg

Theaterroute Nabij is een vrolijk, theatraal avontuur voor en door bewoners van Landpark Assisië en omliggende dorpen, om bewoners en bezoekers van het landpark nader tot elkaar te brengen. Tijdens een mooie wandeling over het landpark zien bezoekers voorstellingen vol theater, dans en muziek op verrassende locaties op het park.

Op 14 en 15 mei 2022 vond Theaterroute Nabij voor de eerste keer plaats. De vier voorstellingen werden verzorgd door theatergezelschap Speels Collectief, performance-gezelschap Zwermers, EELT Theatercollectief en het acrobatisch duo Fabuloka. Bewoners van Landpark Assisië speelden mee in de voorstellingen van Speels Collectief en EELT Theatercollectief.

 

Theaterroute Nabij keerde op 13 en 14 mei 2023 terug met het thema 'thuis'. Deze keer begeleidden twee gidsen de bezoekers terwijl zij performances zagen van Speels Collectief, Zwermers en EELT Theatercollectief, onder meer in het nieuwe natuurpark. De gidsen vertelden tijdens de route over de geschiedenis van het landpark.

Nieuws

PERS

Partners

bottom of page