top of page
Nabij 2023 Banner Vierkant.jpg

Kom je ook?

Bezoek de voorstellingen op 13 of 14 mei

 

Kom zaterdag 13 of zondag 14 mei met de hele familie naar Theaterroute Nabij op Landpark Assisië in Biezenmortel! Je geniet twee uur lang van een prachtige wandelroute vol natuur in ontwikkeling, theater, dans en muziek. De theaterroute is een goede gelegenheid om Moederdag (op zondag) te vieren, een vrolijke reden om theater gemaakt door bijzondere mensen te bewonderen en een uitgelezen kans om je nieuwsgierigheid naar het historische gebied te bevredigen. Nagenieten doe je met een drankje op het terras van Lokaal 12. 

Theaterroute Nabij
Doe met ons mee

Thuiskomen

Geniet twee uur lang van een prachtige wandelroute vol natuur in ontwikkeling,

theater, dans en muziek.

Wat is thuis voor jou? Hoe voelt dat? Is het een haven waar je rustig aan kunt meren? Is het een herinnering aan vervlogen tijden? Als onzichtbare draden die je terugbrengen naar je wortels. Is thuis het tegenovergestelde van ontheemd? Is het een gevoel van beklemming? Of is thuis een blik op de toekomst, een droom die je gestalte wil geven? 

 

Het antwoord op deze vragen is voor iedereen anders, maar in de kern is het gevoel van thuis misschien wel hetzelfde. Tijdens Theaterroute Nabij nemen gidsen Frans en Cis je mee op reis naar… (hun t)huis: Landpark Assisië.

 

Praktische informatie

Startpunt: Parkeerplaats 1, Hazenpad, Biezenmortel

Routes starten om 11.00, 13.00 en 15.00 uur

Kaarten kosten €12,00 voor volwassenen en € 6,00 voor bewoners van Landpark Assisië en kinderen van 4 t/m 12 jaar. Begeleiders van mensen met een beperking krijgen gratis toegang.

Tickets koop je via onderstaande knop.
Het is mogelijk om tijdens het weekend op locatie bij de kassa met pin tickets te kopen. Het wordt echter aangeraden om van tevoren kaartjes te kopen, want er zijn beperkte plaatsen per startmoment.

Toegankelijkheid: Rolstoelvriendelijke route van 1,5 km

De route met voorstellingen duurt twee uur, neem je wandelschoenen mee en bij slecht weer een regenjas en paraplu!

Vragen?

Neem contact op voor meer informatie via nabij@studioassisie.nl  

Nieuws
Contact

Voor het laatste nieuws volg je 'nabij' via:

  • Facebook
  • Instagram

Studio Assisië

  • Facebook
  • Instagram

Speels Collectief

  • Facebook
  • Instagram

EELT

De partners van NABIJ:

Project Nabij is een initiatief van Studio Assisië, Speels Collectief, Zwermers en EELT Theatercollectief in samenwerking met Prisma en wordt ondersteund door Provincie Noord-Brabant, Cultuurfonds Noord-Brabant, VSB Fonds, Spiegelglasfonds.

 

Wil je ook je steentje bijdragen? Ook organisaties, lokale verenigingen en bedrijven zijn welkom.

bottom of page