top of page
Nabij Illustratie 2024 transparant.png

Ga je mee op een theatrale ontdekkingsreis?

Bezoek de voorstellingen op 25 of 26 mei 2024

 

Theater, muziek, en dans! En dat op het prachtige groene Landpark Assisië in Biezenmortel. Geniet tijdens Theaterroute Nabij op zaterdag 25 en zondag 26 mei ruim twee uur lang van korte voorstellingen, gemaakt door mixed-abled gezelschappen op bijzondere locaties. 

Twee gidsen, Frans en Cis, nemen je mee op een theatrale rolstoeltoegankelijke ontdekkingsreis (± 1,5 km). Daarin word je verrast met de rijke historie, bijzondere natuur en inspirerende kunstenaars die Landpark Assisië te bieden heeft.

 

 

 

 

Groei 

Het jubileum van de school op Landpark Assisië schonk het thema aan deze Theaterroute Nabij: groei! Een heel leven lang groeien we. In ervaring, kennis en kunde. In hoe we naar de wereld, onszelf en de ander kijken. In hoe we met elkaar omgaan. Maar hoe ziet die groei er precies uit? En hoe zorgen we ervoor dat iedereen dezelfde mogelijkhedenkrijgt om te groeien?

 

Tijdens Theaterroute Nabij gaan we op zoek naar hoe we, samen en als individuen, groeien. Geïnspireerd door de groeiende en bloeiende omgeving van Landpark Assisië tonen de mixed-abled gezelschappen hun perspectief op hoe we veranderen, opbloeien en worden tot wie we zijn. 

Theaterroute Nabij

Tickets en praktische info

Tickets

Het is mogelijk om tijdens het weekend op locatie bij de kassa tickets te kopen. Het wordt echter aangeraden om van tevoren kaartjes te kopen, want er zijn beperkte plaatsen per startmoment.
 

Kaarten kosten € 12 voor volwassenen. Bewoners van Landpark Assisië en kinderen van 4 t/m 12 jaar betalen € 6. Voor kinderen tot 4 jaar en begeleiders van mensen met een beperking is de toegang gratis.

 

Wanneer je een kaartje koopt, geef je automatisch toestemming voor beeldgebruik (foto en video) door Studio Assisië, EELT Theatercollectief, Zwermers en Speels Collectief. 

 

Praktische informatie

Data: zaterdag 25 en zondag 26 mei 2024. 

Locatie: Landpark Assisië in Biezenmortel. 

Startpunt route: Grasveld aan het Hazenpad naast de kapel.

Parkeren: Parkeerplaats 1, Hazenpad 1, Biezenmortel. 

De routes starten beide dagen om 10.30 en 13.30 uur. De inloop is een kwartier van tevoren en de wandeling duurt 2 uur en 15 minuten. 

Rolstoeltoegankelijke route van 1,5 km. 

Voor een drankje en/of lunch kun je terecht bij Lokaal 12. 

Bij slecht weer worden alle voorstellingen in binnenlocaties getoond. 

Neem bij slecht weer wél een regenjas en paraplu mee. 

Vragen?

Neem contact op voor meer informatie via nabij@studioassisie.nl  

Tickets
Praktische info
Volgen

Voor het laatste nieuws volg je 'nabij' via:

  • Facebook
  • Instagram

Studio Assisië

  • Facebook
  • Instagram

Speels Collectief

  • Facebook
  • Instagram

EELT

De partners van NABIJ:

Project Nabij is een initiatief van Studio Assisië, Speels Collectief, Zwermers en EELT Theatercollectief in samenwerking met Prisma en wordt mede mogelijk gemaakt door: Gemeente Tilburg, Buurtcultuurfonds Noord-Brabant, Provincie Noord-Brabant, Art-Fact, FNO Zorg voor Kansen, Leye Fonds, Bergmans Fonds, Vaillant Fonds, Charlotte Fonds, Tivoli Fonds, Stichting Jacques de Leeuw en Het Boekenschop.

 

Wil je ook je steentje bijdragen? Ook organisaties, lokale verenigingen en bedrijven zijn welkom.

Logo-Leyefonds-vs2-300x130.png
Vaiilant_logo-image873.jpg
logo_art-fact_web.jpg
Logo tivolifonds.webp
bergmansfonds.png
LOGO_FNO_c_CMYK.jpg
logo Jaques de Leeuw.jpeg
Gemeente-Tilburg-logo-Freshheads.png
Boekenschop.jpeg
Facebooklogo_kfbkju.png
bottom of page